Hyra stuga i Sverige
 



Korsnäset på genuina Tjockö


Stuga, Tjockö, Uppland

AnnonsID 16293

Boendeyta: 175 m2
Antal rum: 6
Antal bäddar: 13 + 3 extrabäddar



Beskrivning
Ett fantastiskt skärgårdsläge med vidunderlig havsutsikt åt två håll, många sängplatser, stort kök, egen brygga. Roddbåt ingår och motorbåt finns att hyra. Klipp och bryggbad på tomten, nära till sandstrand. Hus med gammal charm och modern fräschhet och standard. Genuin skärgårdsö med butik och restaurang. Lätt att åka till.

Tomt och byggnader
Klassiskt rött tvåvåningshus med träd och gungställning på framsidan av tomten. Magisk havsutsikt åt två håll även inifrån huset. Altan med utemöbler och grillplats i trädgården. Huset ligger lite högt på tomten och man går ner, ca 20 m, till klippor och brygga. Här finns roddbåten som ingår i hyran. Vid bryggan är det segelbåtsdjup och det finns boj, om du kommer med egen båt. Det går att hyra en Buster XXL 2007 med en Yamaha 100 hk om man har förarbevis. 5000 kr/v. Självrisken är 2500 kr som betalas av kunden vid skada. Båten lämnas med full tank. På bryggan finns badstege och man kan bada från klipporna också. 2 sandstränder finns ca 100 m resp ca 500 m bort.

Sovrum och sängar
Huset har många sängplatser. På nedervåningen ett rum med en dubbelsäng. På övervåningen ett stort sovrum med en dubbelsäng, en bäddsoffa för två extrabäddar, en enkelsäng och en juniorsäng. Ytterligare ett sovrum med två våningssängar och en juniorsäng samt ett sovrum med en dubbelsäng och en spjälsäng. I hallen på övervåningen en extrabädd i bäddsoffa.

Kök och vatten
Köket är välutrustat och stort. En charmig gammal vedspis utgör blickfång. Kyl, frys, Spis med ugn, micro, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, spisfläkt. Stort matbord med 6 ordinarie sittplatser och ett mindre med 3 sittplatser. Sätter man ihop borden och tar stolar från huset, går det att sitta 16 personer i köket. Barnstol.

Badrum och tvättstuga
Huset har ett badrum på bottenvåningen, helkaklat, med wc, handfat och dusch. Separat tvättstuga med tvättmaskin. På övervåningen finns ett badrum, kaklat, wc, handfat och badkar med dusch.

Övriga rum
Huset är rymligt och har en stor hall. Vardagsrummet har sittgrupp, tv och braskamin. Många sällskapsspel. På övervåningen finns en balkong.

Övrigt
Mobiltäckningen är bra. Ca 7 mil till Stockholm från Räfsnäs och ca 70 min bilresa till Arlanda.

Hit åker man för avkoppling, rekreation och för en fantastisk skärgårdsupplevelse. Tjockö är en genuin skärgårdsö som inte har exploaterats och som är bebodd året runt av ca 50 personer. Här finns trevliga promenadvägar, ca 3 km, och många stigar. I skogarna frodas både svamp och bär. Stugan är också väldigt lämplig för fiskeälskare. Medtag handfiskeutrustning. Kommer du hit med egen båt finns sjömack på Gräddö.

På Tjockö finns allt du behöver för en fantastisk vistelse. Ö-butiken mitt på ön, 500 m från stugan, som har livsmedel, nybakat bröd, charkuterivaror, post, system- och apoteksombud, bibliotek. Sommartid öppnar Ö-krogen, den trevliga restaurangen intill Ö-butiken. Nära till ytterskärgården för utflykter med båt. Dagsutflykter med passbåt till närbelägna Fejan och Lidö som har trevliga krogar.

Uthyres veckovis med lördagsbyte. Ev kan weekends hyras under mellan- och lågsäsong på förfrågan. Lakan/handdukar kan beställas för 150 kr/person. Slutstädning kan ev bokas på förfrågan. Rabatt vid hyra av mer än en vecka: Vecka 1 = fullt pris. Vecka 2-3= 15% rabatt. Vecka 4 och mer = 30% rabatt
Läs mer om Tjockö på www.tjocko.se




I närheten
Affär: 350 m
Badplats: 10 m
Hav: 100 m
Skärgård: Utanför dörren



Priser och tillgänglighetsdatum
Lågsäsong: Kontakta uthyraren för prisuppgift
Högsäsong: 17500 kr/vecka


Bytesdag: Lördag





Kontaktinformation
Yvonne Skanlert
 
Mobil: 073-655 67 00
Hemsida: www.bokaskargardsstugor.se




Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig)



 







Bas:
El ingår
Husdjur välkomna
Rökning ej tillåten
Separata sovrum
TV


Bad/toalett:
Vattentoalett
Dusch


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Microvågsugn
Diskmaskin
Frys
Kylskåp


Tvättmöjligheter:
Tvättmaskin
Torkskåp


Övrigt:
Öppen spis
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Uteplats med utemöbler
Utegrill




Objekt från samma uthyrare
» Sjöboden: 3 bäddar
» Härlig sjötomt på ö i skärgården: 8 + 4 bäddar
» Nystugan: 3 + 2 bäddar
» Solstugan: 4 + 2 bäddar


Liknande objekt
» Stugor uthyres: 14 bäddar
» Stort härligt hus nära bad och fiske: 14 + 2 bäddar
» Rymligt hus nära vatten: 18 bäddar
» Havsnära 18+Bäddar Bastu Motorbåt Cyklar: 18 + 3 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Tjockö




Annonsen skapad: 2016-05-10

Annonsen uppdaterad: 2023-04-11

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .