Hyra stuga i Sverige
 



Villa Harmoni på Rindö


Hus, Stockholms skärgård, Uppland

AnnonsID 17488

Boendeyta: 182 m2
Antal rum: 5
Antal bäddar: 8



Beskrivning
Ett fantastiskt harmoniskt hus med en lika harmonisk trädgård. Här hittar ni lugnet, naturens egna ljud, har närhet till båtar och skärgård och storstad.
Huset har hög standard, vackra rum, hög komfort, bastu, utejacuzzi och sol hela dagen. Nära till skärgårdens pärla Vaxholm, skärgårdsidyllen med båttrafik ut i skärgården och in till Stockholm. Läget är svårslaget!
Tomt och byggnader
Tomten ligger ca 300 m från härligt klippbad, stig genom skogen. Huset är byggt i härlig skärgårdsstil och lämpar sig bäst för vuxna sällskap. På husets baksida finns en stor altan med två utemöbler och solstolar. Tomten är naturlig med klippor och gräs och rara planteringar. En härlig utejacuzzi finns här. Tomten är inhägnad av en gammaldags charmig gärdsgård. 2 vuxencyklar finns att låna i befintligt skick.
Sovrum och sängar
På husets övre plan finns tre sovrum. I varje rum finns en dubbelsäng, 2 st på 180 cm och en på 140 cm samt 2 enkelsängar på 90 cm fördelade i två av rummen.
Kök, vatten och tvätt
Det vackra köket är fullt utrustat och öppet och ljust. Matplatsen är belägen med fönster på 3 sidor ut mot trädgården. Keramikhäll med 2 ugnar, diskmaskin, kyl och frys, micro, kaffebryggare, spisfläkt, vattenkokare, brödrost. På nedre våningen finns också en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Huset har kommunalt varmt och kallt vatten.
Badrum
Huset har ett badrum på varje våning. Det övre badrummet är stort med badkar, dusch, handfat, wc och bastu. Det nedre har wc, handfat och dusch. Båda är helkaklade.
Övriga rum
TV-rum med stor soffa på övervåningen och vardagsrum på nedre våningen med soffgrupp och läsfåtölj.
Övrigt
Vill ni ha en exklusiv upplevelse går det att boka en seglingsdag med ägarna på deras stora segelyacht, i mån av plats. Avtalas vid kontakt med ägarna.
Den gamla militäranläggningen på Rindö, Oscar Fredriksborg, är ett trevligt marint utflyktsmål som också har gästhamn, restaurant, Waxholms bryggeri och ett ostmakeri. Gästhamn finns också i Vaxholm. Ca 200 m till en lanthandel som också är post-, apoteks- och systemombud. Ca 300 m till busshållplats.
Det tar ca 35 min med bil in till Stockholm. Man kan också åka båt eller buss till Stockholm från Vaxholm. Halvvägs till Vaxholm med vägfärjan ligger Waxholms Kastell på en egen ö. Där spelas teater och ges konserter sommartid.

Det tar ca 10 min med vägfärjan över till Vaxholm, skärgårdens pärla. Här finns härligt skärgårdsliv med massor av skärgårdsbåtar som lägger till för vidare färder ut i skärgården. Eller in till Stockholm. Här finns caféer, mysiga promenader bland charmiga gamla hus, restauranger, Italiensk glassbar, skärgårdsshopping. I Vaxholm finns också all möjlig service samt en turistbyrå i Rådhuset.
Vid Rindö färjeläge ligger en pendlarparkering, så slipper man ha bilen med sig till Vaxholm. Här finns också en restaurant, Kajkanten, med bl.a. vedeldad pizza. Ca 1,5 km åt andra hållet ligger ett annat färjeläge, Stenslätten, som tar er till Värmdö. Det ligger en sommarkrog vid färjeläget på Värmdösidan och sex km bort ligger Siggesta gård. Ett härligt utflyktsmål där man kan äta, fika, gå på bakluckeloppis på söndagar, spela fotbollsgolf, klappa djuren och en massa annat.

Huset uthyres veckovis med lördagsbyte, och vi tillämpar rabattsystem om man hyr flera veckor. Slutstädning är obligatoriskt tillval och kostar 1800 kr. Lakan/handdukar kan bokas för 300 kr/person. Huset har utcheckning kl 10 och incheckning kl 16. Vecka 1 = fullt pris. Vecka 2-3 = 15% rabatt.



I närheten
Affär: 200 m
Badplats: 700 m
Busshållplats: 300 m
Fiske: 300 m
Hav: 300 m
Restaurang: 2 km
Skärgård: i skärgården



Priser och tillgänglighetsdatum
Lågsäsong: Kontakta uthyraren för prisuppgift
Högsäsong: 19500 kr/vecka


Bytesdag: Lördag





Kontaktinformation
Yvonne Skanlert
 
Mobil: 073-655 67 00
Hemsida: www.bokaskargardsstugor.se




Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig)



 







Bas:
El ingår
Husdjur ej tillåtna
Rökning ej tillåten
Separata sovrum
TV


Bad/toalett:
Vattentoalett
Dusch
Badkar
Bastu


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Microvågsugn
Diskmaskin
Frys
Kylskåp


Tvättmöjligheter:
Tvättmaskin
Torkskåp


Övrigt:
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Swimmingpool
Veranda
Uteplats med utemöbler
Utegrill
Trädgård




Objekt från samma uthyrare
» Sjöboden: 3 bäddar
» Härlig sjötomt på ö i skärgården: 8 + 4 bäddar
» Nystugan: 3 + 2 bäddar
» Solstugan: 4 + 2 bäddar


Liknande objekt
» Unik sjötomt i skärgården: 8 + 6 bäddar
» Idyllisk stuga, privat badplats: 8 bäddar
» Gräsö - 6-9 bäddar vid havsstranden: 8 + 1 bäddar
» Trevlig fritidshus med stor tomt & pool: 8 + 2 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Stockholms skärgård




Annonsen skapad: 2017-03-28

Annonsen uppdaterad: 2023-04-11

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .