Hyra stuga i Sverige
 



Unikt boende i hjärtat av Österlen


Fritidshus, Kivik, Skåne

AnnonsID 7560

Boendeyta: 40 m2
Antal rum: 2
Antal bäddar: 4



Beskrivning
Högt uppe på kullen med utsikt över Stenshuvud och Kiviksbukten ligger ett litet nybyggt hus. Perfekt läge för bad-, mat- och konst upplevelser. 40 väldisponerade m2 att förfoga över med plats för 2 vuxna plus gäster. Dessutom stora utomhus ytor samt en uteplats för gränslöst ute-inne umgänge.

Huset ligger i utkanten av den lilla geniuna Österlen-byn Södra Mellby. Byn och dess närmsta omgivning har trots sin litenhet allt man behöver såsom eget bageri med snabbköp, små restauranger som Mellby skola, den världsberömda Fridens Pizzeria samt Eva Turessons mat-tempel Allé eller om du föredrar en stenungsbakad pizza i trädgården på den lokala lönnkrogen.
Det ligger också ett bokantikvariat, ett krukmakeri, loppisar, design- och heminredningsaffärer samt massage för såväl fot som rygg och mycket mera i den gemytliga byn.

Sedan kan du ta cykeln ner genom äppel och vin odlingarna till Kivik där alla tänkbara faciliteter finns. Cykeln är också allt du behöver för att ta dig ner till badstränder med milsvida sandstränder eller den närliggande nationalparken Stenshuvud med sin unika miljö.

Lite längre bort ligger Havängs strandängar och Kronvalls vinslott med vedugnsbakad pizza på slottsbacken eller Mandelmanns trädgårds oas. Huvudorten Simrishamn med sitt mysiga småstadsliv ligger en 15 minutes buss eller bil resa bort och härifrån tar du dig enkelt till Malmö och Köpenhamn om storstad lockar. Vill du istället prova på nattliv så bjuder såväl Åhus i norr som Ystad i söder på ett lokalare alternativ. Bornholm når du via en timmes båt-tripp från Simrishamn och där öppnar en unik del av Dansk-Skånsk kultur upp sig!

Det intressanta med Österlen är att allt ligger så nära och det alltid finns mycket att göra. Mycket händer även utanför de klassiskt heta sommarmånaderna såsom konstrundan under Påskveckan och Äppelmarknaden i September. Österlen lever verkligen året runt!

Strand och bad är givetvis aldrig långt bort med ett stort urval av vilken typ av strand du söker.
Matkulturen spelar en viktig roll i livet här. Det finns såväl utsökta små krogar som fine dining ställen. Det viktiga är att utbudet är oändligt och enormt varierat.
Golf, fiske och vandringar är mycket populära aktiviteter hela året runt. Likaså är det varierande utbudet av konst och kultur i alla dess former och uttryck.
Många är vi som tycker om att rota runt på loppisar och marknader efter små guldkorn eller kanske bara nöjer oss med det sociala umgänget...

Men viktigast av allt är nog alltid den allerstädes närvarande livskvaliten och risken är ganska stor att du faktiskt inte tar dig för någon av alla de möjliga aktiviteterna och istället bara kopplar av och njuter av dagen...

Ni bokar på http://www.hyrboende.se/objekt/1037



Priser och tillgänglighetsdatum
Pris: 4360 kr/vecka, 623 kr/dygn


Bytesdag: Valfri





Kontaktinformation
Peter Nilsson
 Kivik




Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig)



 







Bas:
Allergivänligt
El ingår
Rökning ej tillåten


Bad/toalett:
Dusch


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Kylskåp


Tvättmöjligheter:
Tvättmaskin


Övrigt:
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Veranda
Uteplats med utemöbler




Liknande objekt
» Mysigt hus vid havet, barnvänligt!: 4 + 3 bäddar
» Stuga vid immelnsjön: 4 + 2 bäddar
» Havsnära Paradis på Österlen: 4 + 3 bäddar
» Stort sjönära sommarhus: 4 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Kivik




Annonsen skapad: 2012-02-05

Annonsen uppdaterad: 2012-02-05

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .